Den gode søvn
Værelser & Morgenmad

Værelserne & meget mere

Her kan du læse mere om vores værelser og morgenmad på vores bed and breakfast

Vi tilbyder skønne værelser og en charmerende bjælkehytte, alle indrettet i lyse, behagelige farver med udsigt til haven, perfekt for dit ophold i Køge. I hovedhuset finder du to værelser med delt bad, toilet og et tekøkken, hvor du har mulighed for selv at tilberede din mad.

Vores værelser er udstyret med elevationssenge for optimal komfort. Det ene værelse har en stor dobbeltseng, mens det andet byder på to enkeltsenge, med mulighed for ekstra opredning efter behov. Disse er ideelle for gæster, som foretrækker nem adgang, da begge værelser er på stueetagen og har egen indgang. Nyd faciliteter som TV med danske, tyske, og engelske kanaler, samt Google Chromecast, så du kan vælge dit eget tv-program.

I den rolige ende af vores have ligger bjælkehytten, ideel for familier eller dem, der ønsker privatliv med eget bad og toilet. Nyd din morgenmad på terrassen eller indenfor i hyttens hyggelige rammer. Vælg vores indbydende overnatningsmuligheder i Køge, hvor komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd med skønne naturoplevelser.

Tilbydes gratis til rådighed:

  • Wi-Fi internet
  • TV med danske, tyske og engelske kanaler
  • Tekøkken m. kaffe og te
  • Mikroovn
  • 2 cykler
  • Lænestole og Hængekøje
  • 600 m2 have med grilll
  • Sengelinned og håndklæder
  • Vaskemaskine og tørretumbler mod betaling
  • Alle værelser har elevationssenge

Oplev vores charmerende værelser og hytte

Book dit næste ferieophold hos os allerede i dag! 

Vores Bed and Breakfast værelser

Herunder ses opholdets værelser og bjælkehytte, som kan danne ramme for dit næste ferieophold.

Bed and Breakfast Bjælkehytten

Her ses Bjælkehytten. Bagerst i haven har vi bjælkehytten, som er særlig egnet til familien med børn, eller til dem der foretrækker et privat bad og toilet. Hytten er indrettet i behagelige lyse farver. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at spise og nyde sin morgenmad lige udenfor på terrassen, eller du kan sidde inde i hytten. Det er alt efter smag og behag.

Værelset Lavendel

Her ses B&B Værelset Lavendel. Oplev vores værelse i behagelige farver og en rar belysning. Komforten er i top, og er det oplagte valg for en romantisk overnatning i skønne omgivelser, eller til jer, der ønsker en rar atmosfære. Her er to separate senge, delt bad/toilet og tekøkken samt der er mulighed for en ekstra opredning, såfremt det er et ønske eller behov.

Værelset Lime

Her ses Værelset Lime. Oplev vores værelse i en frisk og rar farve. Komforten er i top, og er det oplagte valg for jer, der ønsker at give tilværelsen et friskt pust i skønne omgivelser og dejlige møbler. Der er delt bad/toilet og tekøkken. Her er dør direkte ud til haven og det hyggelige orangeri, hvor man kan nyde et glas vin sammen med en bog.

Tekøkken

I tekøkkenet er der kaffe og te frit tilgængeligt, samt der er mulighed for at varme et måltid i mikroovnen i køkkenet her. Derudover findes der også en vaskemaskine og tørretumbler, som kan benyttes imod betaling. Skulle man gå hen og få lyst til en kold øl eller sodavand, så kan man bare åbne vores Minibar, som er placeret ved indgangen. Her finder man det meste. Tekøkkenet råder over de mest nærliggende nødvendigheder til at tilberede formiddags-, eftermiddags- og aftenkaffen. Ønsker du selv at stå for morgenmåltidet, kan tekøkkenet også med fordel benyttes her til de rolige morgener, hvor man kan kredse om morgenhyggen.

Badeværelse

På badeværelset finder du alt det, som et badeværelse behøver. Et fint bad og et rent toilet. Vores badeværelse er indrettet med fliser i rustikke farver og er dejligt stort spejl. Der kan stå flere ved spejlet på en gang, hvis I får travlt og skal hurtigt ud af døren for at opleve de mange seværdigheder, du finder i nærområdet. Badet er rummeligt, så der er god plads. Brusehovedet er stort, og det sikrer dig et rart og behageligt bad. Vores badeværelse er delt mellem vores to værelser Lavendel og Lime. Faciliteterne er vi ikke gået på kompromis med, for det er vigtigt at bad og toilet er af god kvalitet, når man er på ophold. 

Morgenmad

Vores morgenmad består som oftest af blødkogt æg, pålæg, forskellige slags oste, hjemmebagte boller, rugbrød, marmelade, muesli, frugt, havregryn, yoghurt, appelsin- og æblejuice, kaffe og the. Plus et par overraskelser. Det meste er fremstillet af lokale råvarer, økologisk og hjemmelavet. Vores morgenmad kan nydes på værelset, i fællesskab med dine venner på et af de andre værelser eller ude i haven, hvor fuglene kvidrer og fasanen ofte kommer forbi. Der er også mulighed for at lave egen morgenmad, såfremt det er ønsket. Her er tekøkkenet din hjælp, da køkkenet råder over de essentielle nødvendigheder til madlavning.

Vores gæster siger

Udtalelser fra tidligere gæster på Picobello Bed and Breakfast

Hyggeligt sted, vi boede i feriehytten, som var super hyggelig. Der manglede intet tværtimod, havde de også sørget for mange ekstra ting. Super rent og nyt og vedligehold det hele. Dejligt udeområde også.
Isabella
Overnattede: juli 2019
Rigtig fint lille værelse med alt hvad man behøver incl.elevations senge og fine bade fasaliteter og minibar hvis man havde lyst til det. Alt i alt super fint sted.
Dennis
Overnattede: juni 2019
Dejligt privat hus - helt nyt og der manglede intet. Så god stil med billige drikke man kunne købe. Princippet med billige priser gjorte mig mere glad en selve det at det var billigt. Dejlig morgenmad og super sød vikar værtinde.
Martin
Overnattede: maj 2018

Piccobello Bed & Breakfast

Piccobello Bed & Breakfast beskrives som fredfyldt, smukt og landligt. Ved et ophold her, er man langt væk fra trafiklarm og støj, samtidig med en kort afstand til store byer. Book dit ophold allerede i dag!

Kontakt os

Officiel partner

Copyright © 2024 All Rights Reserved Piccobello Bed & Breakfast

Piccobello Bed & Breakfast er officiel partner med Stevns Klint World Heritage Site - Unesco verdensarv, og det er vi meget stolte af!

At være partner betyder, at man er ambassadør for UNESCO verdensarven Stevns Klint.

Vi er undervist i at fortælle gæsterne hvorfor Stevns Klint er kommet med i UNESCO´s verdensomspændende organisation og ikke mindst udbrede kendskabet til Stevns Klint som det sted på jorden, hvor man bedst kan opleve sporene efter den asteroide, som for 66 millioner år siden tilintetgjorde alt liv på jorden.

At blive verdensarv partner stemmer godt overens med vores værdier. Piccobello er en oase for turisterne på Stevns når de søger et overnatningssted. Fælles for os og Stevns Klint UNESCO Verdensarv er, at vi arbejder på at udbrede kendskabet til Stevns, Stevns klint og de lokale seværdigheder.